Publicitat
Ahir i Avui

El tram de carrer que va acabar sent absorbit

Cas peculiar el d’avui, amb dues fotos que poden semblar molt semblants, però que difereixen en alguns detalls. Són fotografies del carrer de Sant Honorat, al barri de Ca n’Anglada. En la instantània del passat, concretament de novembre de 1986, podem observar que hi ha un cotxe que circula sense cap mena d’impediment pel carrer. Tanmateix, a la foto actual, feta fa ben poc, analitzem que el carrer per on passaven vehicles de manera completament normal, ara no és així.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Alberto Tallón

Aquest tram de carrer ha quedat absorbit per la plaça del costat, coneguda com la plaça de Ca n’Anglada, en honor al barri que l’acull. Ja hem dit en altres ocasions que, a vegades, no s’hi maten gaire a l’hora de posar noms, però s’entén, que hi ha ocasions en què hom està cansat de posar noms i, de sobte, posa el primer que li passa pel cap.
Tornant a la plaça i al tros de carrer pel qual ja no passen cotxes ni motos ni res. A la fotografia del passat veiem també un model de vehicle antic, possiblement un Seat 133. El mur que separava la plaça de la vorera, ja és història, si bé els arbres, que possiblement són nous o, potser, són els mateixos, romanen impertèrrits, fent ombra quan han de fer ombra o fent de porteria del partit de futbol dels infants de la zona, que somien en ser Messi. O no. Potser somien en ser youtubers.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top