Publicitat
Ahir i Avui

El passat d’un edifici que continua igual

Tanquem la sèrie dedicada a centres relacionats amb la salut, prèvia noves sèries que també podrem seguir en els pròxims dies. En aquesta última entrega ens acostem a la seu de la Creu Roja de la ciutat, en el seu pas pel carrer de Galileu. L’empedrat del carrer que podem intuir a la fotografia del passat, que és de l’any 1988, la del golàs de Van Basten a la final de l’Eurocopa, és un dels detalls més rellevants, si ens posem a comparar les dues instantànies que, al cap i a la fi, és el que fem assíduament a aquest espai.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Nebridi Aróztegui

Convindrem que la part de l’edifici que podem contemplar no ha sofert gaires variacions i no existeixen gaires diferències entre la imatge d’ara, feta abans d’acabar l’any, i la de 1988, l’any que es va estrenar “Die Hard”, aquí titulada “Jungla de cristal”, amb Bruce Willis de protagonista. No sempre han de canviar molt els edificis ni els carrers amb els anys, no és cap obligació.

En l’actualitat, els cotxes no poden aparcar a aquest tros del carrer. Els dos cotxes que apareixen a la fotografia de 1988, l’any en el qual va traspassar el cantant Roy Orbison, el de “Pretty Woman” (molt millor “In Dreams), semblen ja relíquies d’un passat que no tornarà, afortunadament o no. Evocar el passat, per a alguns, és perdre el temps. Per altres, no. N’hi ha molts que s’hi van quedar i altres que gairebé ni el recorden.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top