Publicitat
Cultura i Espectacles

Lildami publica “Mediterrani”, el tercer avançament del seu pròxim EP

El traper terrassenc Damià Rodríguez, conegut artísticament com Lildami, ha publicat aquest divendres la cançó “Mediterrani“, un nou senzill del que serà el seu pròxim EP, “Cal Damià“.

El tema és un viatge als orígens del músic egarenc, on barreja el català i el castellà, amb la col·laboració del raper mallorquí Xavibo. “Mediterrani” és el tercer avançament del seu proper EP, després de “Tinc poc temps” i “Si vols“, i ha estat produït una vegada més pel seu soci habitual, el rubinenc Sr. Chen, que també hi canta.

El videoclip que acompanya la cançó, el signa novament Pau Riera, fotògraf i realitzador habitual de l’artista de Terrassa. El vídeo està rodat a Montserrat i és una representació sintetitzada de la vida com un viatge (en furgoneta), amb l’aparició de Lildami, Xavibo i Sr. Chen.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top