Publicitat
Cultura i Espectacles

Els argentins Wos i Ca7riel i promeses de l’urban completen el cartell del Maleducats

Actuaran el 15 i 16 de juliol a Terrassa, sumant-se a noms com Bizarrap. Ptazeta i Lildami, ja anunciats fa unes setmanes

El raper argentí Wos

Els argentins Wos i Ca7riel són dos dels noms destacats que s’integren al cartell del Festival Internacional de Música Urbana de Catalunya, el Maleducats 2022, que se celebrarà a Terrassa els dies 15 i 16 de juliol.

 L’organització de la cita va anunciar al desembre els primers noms que integrarien la doble jornada de concerts amb el productor més influent de l’urban llatí, Bizarrap, a més de Ptazeta i l’impulsor del festival, el terrassenc Lildami. La proposta, que es desenvoluparà a la masia Els Bellots, també programa noves promeses del so urban estatal com Beny JR, Quevedo, Aleesha, Paula Cendejas, Mushkaa, Juieta, Xavibo Zetak i Doble.

Wos és un jove cantant argentí i un dels màxims exponents del rap i del “freestyle” llatí. Ha guanyat la Red Bull Batalla de Gallos, la competició de freestyle” més important a escala mundial, i en poc més de tres anys de carrera ja acumula centenars de milions de reproduccions de les seves cançons i cartells de “Sold Out” a estadis de tot Llatinoamèrica

A ell se li sumen altres noms de l’escena internacional, com els també argentins Ca7riel i Paco Amoroso, així com altres de l’Estat, entre els quals el cantant d’origen marroquí Beny Jr, el canari Quevedo, la madrilenya Paula Cendejas, el navarrès Zetak, artistes balears com Aleesha i Xavibo i catalans com Doble, Mushkaa i Julieta.

Tots ells se sumen als noms ja presentats al desembre, com el productor i DJ argentí Bizarrap, un dels màxims representants de la música urbana llatina, i que suma diverses nominacions als Grammys Llatins i centenars de milions de reproduccions de les seves cançons a plataformes digitals. També la canària Ptazeta, una de les artistes urbanes emergents amb més projecció del moment, i Lildami, un dels màxims exponents de l’urban català.

El festival, impulsat pel mateix Lildami, neix per donar veu a les millors propostes nacionals, estatals i internacionals així com per consolidar la potent nova escena urbana catalana.

Els abonaments pel Maleducats 2022 ja estan a la venda a través del web del festival www.maleducats.com

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top