Publicitat
Cultura i Espectacles

El videoclip de Black Eyed Peas rodat a Terrassa arrasa a les xarxes

“Don’t you worry” ha arribat als 63 milions de visualitzacions

Shakira, en el darrer treball de Black Eyed Peas

El Parc Audiovisual de Terrassa va acollir bona part del rodatge del videoclip de Black Eyed PeasDon’t you worry“, on els membres de la banda col.laboren amb la cantant colombiana Shakira (que tradueix el missatge dels extraterrestres) i el francès David Guetta.

El clip es va llançar el 17 de juny i en un mes i mig ha assolit 63 milions de visualitzacions a Youtube. L’èxit s’explica, en bona mesura, pel fet que el grup dugués vuit anys sense estrenar cap treball. El darrer àlbum de la banda va ser el “Translation” del 2020.

A banda del plató gran del Parc Audiovisual de Terrassa, el rodatge es va dur a terme a Los Angeles. Es tracta d’un vídro d’estètica futurista, que ens remet a films com “Encuentros en la tercera fase”. Uns alienígenes arriben a la Terra per traslladar el seu missatge.

Dirigeix el prestigiós realitzador Director X, un prestigiós creatiu que ha treballat, entre d’altres, amb la catalana Rosalia.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top