Publicitat
Cultura i Espectacles

El director de Terrassa Caye Casas estrena “La mesita del comedor” a Tallinn

És el segon llargmetratge de l’egarenc i es va rodar aquesta primavera a la ciutat

Un fotograma del film

La mesita del comedor“, segon llargmetratge del cineasta terrassenc Caye Casas després de “Matar a Dios”, comença el seu viatge pels festivals. El film s’estrena aquest dimecres al Festival de Tallin, a Estònia, on forma part de la secció a competició “Rebels with a Cause”. Els passis es faran aquest dimecres i aquest dissabte, amb la presència del seu director, dels productors Norbert Llaràs i María José Serra, i de la directora d’art Cristina Borobia.

A “La mesita del comedor”, la Maria i el Jesús són una parella que ja tenen els 40 i acaben de ser pares d’un nen. No passen pel millor moment de la seva relació, però el que no s’imaginen és que la compra d’una tauleta per al menjador es convertirà en la pitjor decisió de les seves vides.

El film és una producció d’Alhena Production, La Charito Films i Apocalipsis Producciones, i es va rodar aquesta primavera a  Terrassa, principalment en un pis de la plaça de Josep Freixa i Argemí.

Protagonitzat per Estefanía de los Santos i David Pareja, també formen part del repartiment Claudia Riera, Josep Riera, Eduardo Antuña i, en el seu debut al cinema, Gala Flores. Al costat d’ells, hi apareixen també Itziar Castro, Cristina Dilla, Claudia Font i Paco Benjumea. El film compta amb la col·laboració especial d’Emilio Gavira.

“És una història que volia explicar des de fa anys. Una pel·lícula que no és per a tots els públics, que neda a contracorrent del que s’està fent actualment. És una pel·lícula incòmoda, políticament incorrecta, amb un humor negríssim i una tragèdia bestial. El tema central és com en podem ser de fràgils quan la vida et fot una hòstia inesperada”, assegura Caye Casas. “El rodatge va ser tan dur com la pel·lícula, però la satisfacció de fer-la i les altes expectatives que tinc dispositades en ella faran d’aquest dur viatge una experiència molt positiva per a tot l’equip”, indica el cineasta.

Arribarà a la gran pantalla l’any 2023.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top