Publicitat
Cultura i Espectacles

Netflix estrena dimecres “Un hombre de acción”, el drama rodat a Terrassa

Dirigit per Javier Ruiz Caldera, el film està protagonitzat per Juan José Ballesta, Miki Esparbé i Luis Callejo

Els actors Luis Callejo i Juan José Ballesta, davant de l'antiga seu central de la Caixa de Terrassa / NEBRIDI ARÓZTEGUI

Fa poc més d’un any, a principis de novembre del 2021, l’antiga seu de la Caixa de Terrassa es va convertir en un plató de cinema. Va acollir el rodatge del darrer treball del director de Viladecans Javier Ruiz Caldera (“Superlópez”, “Malnazidos”). El film s’estrena aquest dimecres a la plataforma Netflix. El film, que es va rodar també al Parc Audiovisual i en d’altres localitats catalanes, no passarà per sales i arriba directament a la televisió.

El film està protagonitzat per Juan José Ballesta (“El bola”, “Planta 4ª”, “7 vírgenes), Luis Callejo (“La noche más larga”, “Mientras dure la guerra”) i el manresà Miki Esparbé (“El inocente”, “El rei borni”). Ballesta i Callejo van rodar diverses escenes d’aquest drama sobre robatoris i atracaments al centre de la ciutat de Terrassa.

L’antiga seu de la Caixa de Terrassa es converteix en un plató de cine

“Un hombre de acción” està lliurement inspirada en la vida de l’anarquista Lucio Urtubia, per bé que té elements ficcionats. Explora la figura del denominat “Robin Hood” navarrès, que va dur a terme una llegendària operació de falsificació a París que el va situar en el punt de mira del banc més gran dels Estats Units. Va aconseguir una gran quantitat de diners falsificant xecs de viatge per invertir en les causes en les que creia.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top