Publicitat
Esports

L’Handbol Terrassa femení puja a Lliga Catalana

Les egarenques van derrotar l’OAR Gràcia “B” i pugen a una jornada del final del campionat

La felicitat de les jugadores de l'Handbol Terrassa al final del partit / Arnau Alcalà

L’equip femení de l’Handbol Terrassa ha assolit l’ascens a la Lliga Catalana després de derrotar l’OAR Gràcia Sabadell “B” per 27 a 25 en la penúltima jornada de la fase d’ascens. A un partit del final de la competició, les egarenques van sumar el triomf que necessitaven i encapçalen la classificació amb 14 punts, dos més que el Sant Esteve de Palautordera, el seu rival a la darrera jornada. El conjunt que dirigeix Toni Puntos tenia l’objectiu de no jugar-se la temporada en la darrera jornada i ho va fer amb el suport d’una afició que va omplir les graderies del pavelló de Can Jofresa en una jornada històrica pel club.

El partit va ser molt competit en tot moment. La primera part va ser equilibrada, sense diferències importants per cap dels dos equips. I es va arribar al descans amb un empat a 13 gols que deixava obert el desenllaç final. Al segon temps, les egarenques van exercir un major domini i van obtenir una renda de quatre gols (19-15). Però les sabadellenques no es van rendir i van assolir l’empat (19-19). L’Handbol Terrassa va recuperar el domini (26-22) i ja no van donar peu a la recuperació del seu rival.

FOTOS | Ascens de l’Handbol Terrassa femení a Lliga Catalana

Toni Puntos, entrenador de l’Handbol Terrassa, va manifestar als mitjans del club un cop acabat el partit que no es podia fallar en aquesta oportunitat. “Ens ho mereixem. Ha estat un partit molt maco que no podia acabar d’una altra manera. Hem patit contra un rival que ha vingut molt reforçat amb jugadores de l’equip de Divisió de Plata. Però hem sabut competir i hem demostrat que aquest equip està madurant.” La jugadora Itziar Rubio, per la seva banda, va destacar la importància de resoldre la temporada a casa. “Hem jugat molt concentrades. Sabíem que calia guanyar aquest partit per no jugar-nos la temporada a la darrera jornada i amb aquest pavelló ple no podíem fallar.”

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
L’Handbol Terrassa femení puja a Lliga Catalana
To Top