Publicitat
Esports

Bronze per a Geena Stephens al Campionat d’Espanya

L’atleta egarenca del FC Barcelona ha fet la seva millor marca personal

Genna Stephens, a la dreta en el podi

L’atleta de Terrassa Genna Stephens, del FC Barcelona, ha obtingut la medalla de bronze en la prova dels 400 metres tanques en el Campionat d’Espanya absolut que es disputa a Nerja. Stephens ha  confirmat el seu gran moment amb la tercera plaça en una cursa que ha guanyat Sara Gallego amb un temps de 54’34” que ha suposat un nou rècord d’Espanya. Genna Stephens ha fet un temps de 57″89 que suposa una millor marca personal de l’atleta egarenca del FC Barcelona.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Bronze per a Geena Stephens al Campionat d’Espanya
To Top