Publicitat
Esports

Geena Stephens fa amb el Barça una millor marca espanyola

Ho va aconseguir amb el relleu mixt de 4×400 metres llisos

L’atleta egarenca del FC Barcelona Geena Stephens, va ser una de les components del relleu del FC Barcelona de 4×400 metres llisos mixt que va establir la millor marca espanyola de la història a València. Aquest èxit es va produir en el decurs de l’European DNA Meeting de clubs que es va disputar al Palau Velòdrom Lluís Puig de la capital valenciana. El quartet del FC Barcelona el formaven Manuel GuijarroGeena Stephens, Laura Hernández i Lucas Búa. Van indicar un temps de 3’25”20 que suposa la millor marca espanyola de sempre en pista coberta.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Geena Stephens fa amb el Barça una millor marca espanyola
To Top