Publicitat
Esports

Subcampionats catalans pels atletes Geena Stephens i Iván Azuara

Gerard Fuentes, campió català sub-23 en llargada

Geena Stephens i Iván Azuara, amb el seu entrenador Emilio Pérez

Els atletes terrassencs Geena Stephens i Iván Azuara, ambdós del FC Barcelona, es van proclamar subcampions de Catalunya d’atletisme en pista coberta en categoria absoluta. La competició es va disputar a Sabadell. Geena Stephens va finalitzar en la segona posició de la final dels 800 metres llisos, en la qual va fer un temps de 2’11”29, que significa un nou rècord de Terrassa. Stephens ja ha rebaixat aquesta marca en quatre segons. L’atleta egarenca va protagonitzar una dura lluita per l’or amb Marta Mitjans, del Playas de Castellón, primera classificada amb 2’11”26. Va completar el podi Marina Guerrero, de l’Avinent Manresa, amb 2’12”74.

En els 400 metres llisos masculins, Iván Azuara també va finalitzar en la segona posició de la prova amb una marca de 48″53. La medalla d’or va ser per a David Fradera, del Tenerife Cajacanarias, amb 47″81. Va completar el podi com a tercer classificat Javier Lorentedel l’Hospitalet Atlètic, amb 48″65.

Pel que fa a la representació de la UA Terrassa, Ericka Badeau va fregar el podi en els 200 metres llisos. Va finalitzar quarta amb un registre de 25″74. En aquesta mateixa prova, Marta Gironès va ser vuitena amb 26″14. En els 60 metres llisos, Ericka Badeau va ser sisena amb un temps de 7″76. I en els 200 metres llisos masculins, Joan Fuentes va finalitzar a la vuitena posició amb 22″49.

Gerard Fuentes, al mig, en el podi com a campió català sub-23

Títol sub-23 de Gerard Fuentes

Al mateix temps es va disputar el Campionat de Catalunya en categoria sub-23. Gerard Fuentes, de la UA Terrassa, es va proclamar campió català en salt de llargada després de fer una marca de 6,86 metres. Fuentes va superar en sis centímetres el segon classificat, l’atleta del CA Igualada Aitor Caldito. El bronze va ser per a Mario Montes, del Bahia Algeciras, amb 6,62. Yago Lozano, també de la UA Terrassa, va finalitzar cinquè a als 60 metres llisos amb un temps de 7″30.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Subcampionats catalans pels atletes Geena Stephens i Iván Azuara
To Top