Publicitat
Diners

“Preu, descompte i marca blanca són la base del model d’Aldi”

La cadena d’alimentació i supermercats Aldi va obrir ahir la seva quarta botiga a Terrassa, situada a la carretera de Martorell, 27-29. Amb una superfície de 1.200 metres quadrats, una plantilla de 18 col·laboradors i un aparcament amb 62 places (dues per a vehicles elèctrics), els clients podran trobar en el nou establiment prop de dos mil productes, un 86% d’ells de marca pròpia i sempre amb un fort compromís per la qualitat. A més, en la línia amb l’aposta d’Aldi pels productes de proximitat, el 80% del seu assortiment està format per productes elaborats en territori nacional, que provenen de més de 400 proveïdors, un 26% dels quals són a Catalunya.

“Ens omple d’orgull poder obrir el nostre quart supermercat a Terrassa, ja que amb aquesta obertura ens apropem al nucli urbà del municipi i oferim als nostres clients una opció de compra còmoda i econòmica en una altra zona de la ciutat”, explica el responsable d’expansió d’Aldi a la zona, Jordi Filiberto. I afegeix: “Aquesta és la nostra cinquena obertura de l’any a Catalunya, on ja disposem de més 70 supermercats, 45 d’ells en la província de Barcelona”.

Els altres tres establiments d’Aldi a Terrassa es troben a la carretera de Matadepera, 224; a l’avinguda de Béjar, 346; i en el barri de Les Fonts (carrer de Rosa Sensat, 2).

“Els clients que vinguin a Aldi trobaran un model de botiga urbana moderna, còmoda i senzilla amb tot el necessari per fer una compra completa”, afirma Jordi Filiberto.

Sobre el perquè d’una quarta botiga d’Aldi a Terrassa, Filiberto afirma que “amb aquest nou establiment volem apropar-nos als nostres clients en una altra zona de la ciutat. De fet, un dels nostres objectius dels últims anys és el d’acostar-nos cada vegada més als centres urbans i nuclis de les ciutats, i aquesta botiga, situada al final de la Rambla, creiem que ens permet ser més a prop dels veïns del centre, així com els de la zona de La Cogullada, i oferir-los una nova opció de compra”.

A la pregunta de com competeix Aldi amb altres rivals que tenen una forta implantació a la ciutat, Filiberto explica que “confiem en la nostra estratègia de negoci basada en el descompte, el preu i la marca blanca, i creiem que a llarg termini és un model d’èxit que guanyarà implantació en el territori”. En aquest sentit, abunda: “Els clients cada vegada més s’estan decantant per productes de primera necessitat i marques blanques que els permeten fer una compra completa sense haver de destinar-hi un gran pressupost. De fet, això s’ha anat fent evident a mesura que hem anat ampliant la nostra presència al territori”.

Estratègia
Sobre les peculiaritats que diferencien les botigues d’Aldi de la resta de supermercats d’altres empreses del sector, el responsable d’expansió de la cadena a la zona explica que “comptem amb una estratègia de negoci basada en el descompte i els preus baixos; a més el nostre principal objectiu i al qual dediquem la major part dels nostres esforços és a desenvolupar la nostra marca pròpia, que ja representa el 86% del nostre assortiment. Aquesta estratègia és la que ens permet mantenir una qualitat elevada a preus competitius”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top