Publicitat
Diners

Diplomes per als participants del programa Garantia Juvenil i la UTE Fupar-Prodis

Els participants en les formacions de l’any 2020 del Programa de Garantia Juvenil (PICE) de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa, en col·laboració amb la UTE Fupar-Prodis (que gestiona l’Alberg Vallparadís), ja tenen els seus diplomes. Els van rebre divendres en un acte de lliurement en què van ser convocats una cinquantena de joves acompanyats de les seves famílies i que va ser organitzar seguint les mesures de seguretat pertinents.

Durant l’any passat i malgrat l’estat d’alarma, aquesta col·laboració va permetre la realització de dos itineraris de formació en línia en auxiliar de recepció i de dos itineraris de formació presencial en auxiliar de serveis d’allotjament turístics i auxiliar d’informació de la ciutat i l’entorn de Terrassa. La previsió és que aquesta col·laboració pugui tenir continuïtat en el temps, de manera que els joves usuaris d’aquestes entitats puguin veure’s beneficiats d’una formació en el marc de la Garantia Juvenil.

Paral·lelament, la Cambra continua amb el desenvolupament del programa de Garantia Juvenil (PICE), en el marc del qual aquest dilluns s’ha començat un nou itinerari formatiu en què els joves podran obtenir les Certificacions oficials i homologades de Pilot de Drons STS, radiofonista, així com una certificació pròpia en Disseny d’operacions.

Així mateix, a finals de maig està previst que comenci una nova edició de la formació d’auxiliar de magatzems amb la possibilitat d’obtenir el carnet de conducció de carretons (transpalet manual i elèctrica, apilador, carretó frontal i retràctil, i plataforma elevadora per al moviment de persones). De cara al segon semestre, s’oferiran formacions en els àmbits tecnològic, mediambiental i logístic.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top