Publicitat
Diners

La Cecot demana a Torrent coratge i diàleg per tirar endavant reformes

El president i el secretari general de la patronal traslladen les preocupacions dels seus socis al conseller

Oriol Alba i Antoni Abad, de la Cecot, es van reunir dimecres amb Roger Torrent i Albert Castellanos

El president de la patronal Cecot, Antoni Abad, i el seu secretari general, Oriol Alba, han traslladat aquesta setmana al nou conseller d’Empresa i Ocupació, Roger Torrent, les seves propostes per a la recuperació econòmica, demanant-li coratge polític i diàleg per tirar endavant reformes, “realitzant els acords necessaris i cercant el màxim consens possible per tal de dur-les a terme amb èxit”.

Segons expliquen des de la patronal, el titular d’Empresa i Ocupació; el secretari d’Empresa i Competitivitat, Albert Castellanos; Abad i Alba han coincidit en la necessitat de sumar esforços, des dels diferents àmbits polítics, socials i econòmics, per aconseguir “tant la necessària recuperació econòmica del país com la seva evolució”. En aquest sentit, la Cecot defensa una nova governança que passi per la implicació proactiva de la societat civil en la presa de decisions.

En la trobada d’aquest dimecres, Abad va traslladar a Torrent algunes de les preocupacions dels diversos sectors representats en la patronal com l’increment dels costos de les matèries primeres, en especial totes les derivades del petroli, la “falta d’ajudes directes i una política fiscal adaptada a les circumstàncies” i la dificultat per trobar professionals tècnics, qualificats i especialitzats, tot demanant un sistema d’ensenyament i de formació professional més vinculat a la realitat empresarial.

Alhora, el president de la Cecot va instar Torrent que el Govern treballi per incorporar facilitats per executar projectes que permetin avançar en la transició ecològica així com una simplificació administrativa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top