Publicitat
Diners

La Cambra de Terrassa obre una oficina de transformació digital

El nou servei oferirà assessorament a les empreses en el seu procés de digitalització i organitzarà activitats informatives i de capacitació sobre l’ús de tecnologies digitals

Silvia Herrera, responsable de digitalització de la Cambra de Terrassa

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa, en col·laboració amb Red.es i la Cámara de España, llança la primera oficina Acelera Pyme de la demarcació amb l’objectiu d’impulsar la transformació digital de petites i mitjanes empreses, autònoms i emprenedors, oferint-los un servei personalitzat i gratuït en digitalització gràcies al finançament de Red.es i els Fons Europeus FEDER.

La nova oficina Acelera Pyme de Cambra de Terrassa és tant un punt tant físic com virtual que posa a l’abast de les empreses de la demarcació un servei de suport i atenció personalitzada en digitalització, tasques de sensibilització per a la incorporació de les noves tecnologies i un calendari de jornades en format webinar per dotar-les d’eines digitals. L’objectiu de l’oficina és doble; d’una banda, donar suport a les pimes en el procés de digitalització i, de l’altra, ajudar les pimes proveïdores de tecnologia en el desenvolupament de productes, en l’obtenció d’informació sobre finançament i en el foment de les relacions entre els diferents agents de l’ecosistema empresarial de la demarcació.

“Des de l’inici del nostre mandat ara ja fa dos anys, un dels nostres principals objectius ha estat ajudar a la digitalització del teixit empresarial. Així, vàrem estructurar el Digital Impulse Hub, ferm candidat a ser un dels hubs de referència de l’European Digital Programme 21-27. Ara, hem donat un pas més per assolir aquest objectiu aconseguint la confiança de la Cámara de España per ser oficina Acelera Pyme”, explica Ramon Talamàs, president de la Cambra de Terrassa, que assegura que “això ha estat possible gràcies a comptar amb un equip especialitzat en digitalització”.

De fet, la nova oficina posa a disposició de les empreses un equip propi de professionals, coneixedors dels processos de transformació digitalliderat per Silvia Herrera, amb més de 15 anys d’experiència en l’àmbit de la transformació digital.

Des del nou servei s’oferirà assessorament a mida i gratuït per orientar a les empreses en el seu procés detransformació digital; suport a les “start-ups” tecnològiques, facilitant el seu accés al mercat, acompanyant-les en el procés d’explotació del producte i el seu desenvolupament; i ajuda a les empreses en la presentació de sol·licituds de subvencions per a projectes tecnològics, per fomentar les TIC, etc.

Difusió i sensibilització

Tanmateix, també es treballarà en la capacitació sobre noves tecnologies digitals i en l’establiment de Centres demostradors de tecnologia perquè les empreses puguin conèixer i experimentar en el desenvolupament de productes per al disseny de possibles solucions competitives per als seus negocis gràcies a l’ús de les TIC.

Webinars per digitalitzar els negocis

Des de l’oficina Acelera Pyme de Cambra de Terrassa s’organitzaran properament dos webinars en format virtual: “Ciberseguretat pel comerç i la restauració” , el 13 de juliol, i “Digitalitza el teu comerç o despatx: Com fer que trobin el teu negoci, Google My Business i Google Places”, el dia 15. Al primer webinar es mostraran els principals perills i les bones pràctiques necessàries per protegir els negocis dels atacs dels ciberdelinqüents, mentre que al segon, els participants aprendrant les diferents tècniques i estratègies de posicionament en línia per ajudar la seva empresa a millorar la seva visibilitat en les cerques en línia que depenen de la ubicació geogràfica i així, aparèixer en els primers resultats de cerca en l’àmbit local.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top