Publicitat
Diners

Aturades a la planta de Boehringer Ingelheim a Sant Cugat

La plantilla demana la readmissió de 15 treballadors acomiadats

Instal·lacions de l’empresa alemanya a Sant Cugat / Arxiu

El comitè d’empresa de la planta que la farmacèutica alemanya Boehringer Ingelheim té a Sant Cugat del Vallès ha convocat una jornada d’aturades avui, dimecres, per exigir la readmissió dels 15 treballadors que han estat acomiadats.

CCOO explica que la companyia ja els va dir fa uns mesos que havia de fer canvis perquè la producció d’injectables estava perdent força, però assegura que els va garantir que no hi hauria acomiadaments. No obstant això, malgrat que l’empresa ha recol·locat a personal vinculat a la producció d’injectables en la fabricació de productes orals i respiratoris, també fabricats a Sant Cugat, finalment ha dut a terme 15 acomiadaments aquest mes, precisen aquestes fonts.

Segons el sindicat, el personal lligat a la producció d’injectables es redueix entorn d’unes 200 persones, si bé Boehringer Ingelheim dona feina en el complex de Sant Cugat a unes 800 persones.

La plantilla farà avui aturades d’una hora per torn a totes les àrees de la fàbrica. Els empleats es concentraran a les portes de l’empresa per manifestar el seu suport a les persones afectades i exigir a la direcció de Boehringer la seva readmissió immediata.

CCOO denuncia que l’empresa no s’ha avingut a negociar aquesta mesura i l’insta a reconsiderar la seva decisió.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Aturades a la planta de Boehringer Ingelheim a Sant Cugat
To Top