Publicitat
Diners

BBVA aborda els seus reptes de futur en una reunió a Terrassa

L’entitat aposta per un model que combina el teletreball amb un 60% de feina presencial

La seu del BBVA a Terrassa / arxiu
Publicitat

Els equips directius de BBVA a Catalunya, tant de la xarxa de Banca Comercial com de la xarxa de Banca d’Empreses, s’han reunit per abordar els reptes d’aquest nou curs i analitzar les claus per obtenir un bon resultat. L’equip directiu de la xarxa de Banca Comercial ha inaugurat aquestes trobades amb una reunió presencial a Terrassa.

L’entitat bancària va reportar el 30 de juliol un benefici de 1.294 milions d’euros en el segon trimestre, excloent els impactes no recurrents. A l’Estat, la companyia ha generat un resultat atribuït de 745 milions d’euros durant el primer semestre de l’any, una xifra que el director general de BBVA a Espanya, Peio Belausteguitoitia, atribueix a un creixement de quota pel que fa a la del 2020 “en hipotecari, finançament a empreses, consum i assegurances, entre d’altres”. En aquest sentit, explica que la producció de préstecs a Espanya el segon trimestre de 2021 supera els nivells previs a la pandèmia i són un 13% superiors als obtinguts el primer trimestre, d’entre els quals destaca el bon comportament dels préstecs hipotecaris.

Un dels canvis que més ha notat l’entitat arran de la pandèmia ha estat la consolidació del canal digital: entre gener i juliol, un 48% dels nous clients particulars de BBVA s’han donat d’alta a través de la web o l’app. Per aquest motiu han decidit apostar per aquesta modalitat, ja que “en aquest context, el canal remot serà un clar protagonista”, opina Belausteguitoitia.

Quant al model de treball en el nou curs, expliquen que serà híbrid –una part des de l’oficina i una des de casa– però que el nou sistema contempla un 60% de treball en presencial.

Un altre dels eixos de treball de l’entitat bancària és la implicació en una economia més sostenible i inclusiva. En aquest sentit, BBVA mobilitzarà 200.000 milions d’euros de finançament sostenible fins al 2025. A l’Estat, la companyia ha mobilitzat gairebé 7.800 milions en el primer semestre de l’any, un 56% més en comparació amb el mateix període de l’any anterior.

Publicitat
BBVA aborda els seus reptes de futur en una reunió a Terrassa
To Top