Publicitat
Diners

La Cecot demana reprendre les converses per l’ampliació del Prat

La patronal qualifica de “vergonyosa” la gestió informativa sobre el projecte i demana tornar al diàleg perquè Catalunya compti amb un “hub” de vols intercontinentals

Antoni Abad, president de la Cecot

La patronal terrassenca Cecot demana als Governs català i espanyol que reprenguin les converses perquè Catalunya compti amb un “hub” de vols internacionals. L’organització qualifica de “vergonyosa” la gestió informativa sobre el projecte d’ampliació de l’aeroport del Prat i exigeix reprendre el diàleg amb la participació activa del sector empresarial per poder analitzar, proposar i reconduir el projecte de manera conjunta.

“Si la infraestructura física no va acompanyada d’un grup de treball amb representació publicoprivada sobre rutes, que analitzi i concreti destinacions immediatament operatives, ja podem estalviar-nos les obres. És per això que també fora bo saber si existeix ja un compromís, en aquest sentit, perquè tampoc se’ns ha explicat”, detalla el president de l’entitat, Antoni Abad.

Des de la patronal expliquen que les opinions dins del seu comitè executiu sobre quin és el millor projecte a executar varien, però “on sí que hi ha unanimitat total és en el fet que Catalunya s’ha de poder connectar per via aèria amb altres continents, que la consecució d’aquest objectiu s’ha d’assolir amb el màxim respecte mediambiental possible, i en la necessitat irrenunciable de tenir una xarxa d’alta velocitat que passi per l’aeroport”, diuen.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top