Publicitat
Diners

El Gremi de Transports proposa aixecar totes les barreres als peatges de la Roca i Martorell

Els professionals del sector es queixen de la prohibició de circular per l’AP-7 els diumenges

/ ACN

El Gremi de Transports i Logística de Catalunya, adherit a la patronal terrassenca Cecot, ha exigit per escrit a la Direcció General de Trànsit de Catalunya (DGTC) que deixi sense efecte la prohibició de circulació de camions pesants per l’AP-7 els diumenges de setembre, una decisió presa a conseqüència dels importants embussos que es van produir el passat cap de setmana, quan hi va haver un augment de trànsit de vehicles després de l’aixecament dels peatges que va entrar en vigor l’1 de setembre.

Els professionals del transport demanen que es busquin mecanismes per descongestionar l’autopista en hores punta sense perjudicar l’activitat de pimes i autònoms del sector. Consideren que aquesta és “una mesura irracional i sense fonament tècnic” que tindrà un gran impacte econòmic més enllà del que pot suposar per al sector del transport, ja que “paralitzarà el 60% de les exportacions per carretera que utilitzen l’AP-7 per accedir als mercats europeus”.

El Gremi denuncia que se’ls posa en el punt de mira “com si haguéssim estat els culpables d’aquesta situació, quan realment vam estar tant o més perjudicats que la resta d’usuaris” i proposa a la DGTC aixecar totes les barreres de les cabines de control en els peatges tant de Martorell com de la Roca del Vallès.

Publicitat
El Gremi de Transports proposa aixecar totes les barreres als peatges de la Roca i Martorell
To Top