Publicitat
Diners

80 vallesans en atur obtindran feina i formació

El programa d’inserció “30 plus” subvencionarà la contractació de persones desocupades de més de 30 anys

Els contractes subscrits al programa “30 plus” han de tenir una durada mínima de 6 mesos i 20 hores setmanals

A partir d’aquest octubre, 80 persones de més de 30 anys del Vallès Occidental en atur podran beneficiar-se d’una contractació subvencionada d’un mínim de 6 mesos i d’una formació vinculada al lloc de treball, gràcies al programa d’inserció “30 plus”. El programa vol incentivar la inserció laboral de persones desocupades de 30 anys i més, -preferentment majors de 45 anys- mitjançant la contractació laboral i proporcionant-los recursos, formació i competències necessàries per a ocupar un determinat lloc de treball.

La convocatòria de la sisena edició de “30 plus” ja s’ha obert, i el Consell Comarcal està cercant empreses que estiguin interessades en aquestes contractacions.

Requisits per a les empreses
Les empreses que contractin participants del programa rebran una subvenció econòmica equivalent al salari mínim interprofessional pels mesos de durada del contracte, fins a un màxim de 9 mesos i proporcional a la jornada laboral. El termini per subscriure contractes finalitza el 31 de març.

El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) subvencionarà els contractes subscrits al programa amb un màxim de 9.882 euros per una durada de 9 mesos, equivalent al salari mínim interprofessional per la jornada completa o la part proporcional de la jornada parcial realitzada.

Les empreses participants han de garantir un contracte mínim de 6 mesos i 20 hores setmanals, adaptar la jornada laboral perquè el treballador la pugui complementar amb formació i assignar-li un tutor d’empresa. Aquest projecte està subvencionat pel SOC i el Servicio Público de Empleo Estatal – Ministerio de Trabajo y Economia Social.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
80 vallesans en atur obtindran feina i formació
To Top