Publicitat
Diners

La Cambra de Terrassa digitalitza la delegació de Rubí, Sant Cugat i Castellbisbal

Maria Rius, delegada de la Cambra de Comerç de Terrassa a Castellbisbal, Rubí i Sant Cugat del Vallès

Les empreses d’aquests municipis podran accedir a tramitacions, assessorament i serveis a través d’un nou portal web

Maria Rius, delegada de la Cambra a Castellbisbal, Rubí i Sant Cugat del Vallès

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa ha optat per passar de format físic a digital la delegació de Castellbisbal, Rubí i Sant Cugat.  L’entitat defensa que la potencialitat de l'”e-màrqueting” permet arribar a les empreses d’una forma més directa i fàcil que la seu física i que la digitalització permet una interacció ràpida i àgil amb les empreses que facilita el contacte còmode i agilitza els tràmits i gestions del dia a dia empresarial.

Així, la Cambra ha posat en marxa un nou un portal dedicat íntegrament a les empreses d’aquests municipis amb la voluntat d’establir una eina de contacte i proximitat amb les empreses del territori i que esdevingui un punt de referència informativa, de servei i també una finestra més per plantejar les inquietuds del teixit empresarial dels tres municipis, amb molt pes empresarial.

A través de la nova delegació digital, les empreses podran establir un contacte directe amb Maria Rius, delegada de la Cambra a Castellbisbal, Rubí i Sant Cugat del Vallès, i fer arribar totes aquelles consultes, suggeriments, etc. que considerin necessàries per defensar els interessos generals de les empreses industrials, de comerç o de serveis.

Tramitacions, assessorament, serveis i informació

A través de la nova delegació digital, les empreses castellbisbalenques, rubinenques i santcugatenques poden fer tràmits en línia per a la internacionalització, com ara certificats d’origen i altres documents d’exportació. Així mateix, des de la Cambra de Terrassa s’assessorarà les empreses en diferents àmbits relacionats amb la seva activitat.

A més, es facilitarà la informació i l’accés als diferents serveis, tant els d’internacionalització, com els de transformació digital, sostenibilitat, tramitació d’ajuts i subvencions, innovació del comerç, emprenedoria, etc. que la Cambra de Terrassa posa a disposició de les empreses, així com l’agenda d’esdeveniments, cursos, xerrades, webinars, etc. de l’entitat.

La delegació digital de la Cambra de Terrassa informarà dels diferents ajuts, subvencions i d’altres informacions generals als quals poden accedir les empreses de Castellbisbal, Rubí i Sant Cugat del Vallès. De la mateixa manera, el nou portal disposa també d’un apartat de notícies d’interès per a les empreses de cadascun dels tres municipis, que inclourà notícies relacionades amb l’activitat de promoció econòmica del municipi i del seu teixit empresarial.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top