Publicitat
Diners

Celsa recupera els nivells de producció previs a la pandèmia

En els punts circulars de recollida i tractament de ferralla de Celsa es genera terra de sedàs que és aprofitada per a altres usos

La companyia vallesana ha superat el 2021 els 6,5 milions de tones produïdes a les seves plantes a Europa

Celsa, multinacional de l’acer amb seu a Castellbisbal, ha recuperat el nivell de producció anterior a l’esclat de la pandèmia, després de superar el 2021 els 6,5 milions de tones produïdes a les seves plantes a Europa.

Segons l’avanç dels resultats d’activitat del grup, la producció es va recuperar a tots els països.

Encapçalen la llista Espanya, amb prop de 3,6 milions de tones produïdes; Polònia, amb més d’1,1 milions, i el Regne Unit, amb prop d’un milió.

En un comunicat, la companyia vallesana afirma que l’exercici va ser especialment bo per a Celsa Nordics, la filial noruega, amb una producció d’acer laminat de prop de 538.000 tones.

A França, Celsa es va situar el 2021 per sobre de les 625.000 tones produïdes, després de la instal·lació d’un nou tren de laminació a Baiona que a finals d’any va començar la fase de proves i que permetrà aquest 2022 fabricar productes d’acer laminat. La companyia hi ha invertit 65 milions d’euros i espera crear 140 llocs de treball directes i 420 d’indirectes entre França i Espanya.

Amb 120 centres de treball a tot el món i uns 70.000 llocs de treball directes, indirectes i induïts, el grup Celsa va vendre el 2021 a 115 països diferents.

La companyia siderúrgica, amb seu al polígon industrial Sant Vicenç de Castellbisbal, recicla ferralla fèrrica per produir acer en forns d’arc elèctric, obtenint novament productes d’alt valor i promovent l’economia circular.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top