Publicitat
Diners

L’AEI Tèxtils i la UPC, en un projecte europeu per crear formacions en tèxtils intel·ligents

El Campus de Terrassa de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i l’AEI Tèxtils, clúster català de materials tèxtils avançats amb seu a Terrassa, participaran com a socis en un nou projecte europeu que busca desenvolupar nous programes de formació relacionats amb els tèxtils intel·ligents.

Es tracta de la iniciativa Hacktex – Innovative smart textiles and entrepreneurship, cofinançada pel programa Erasmus+ de la Comissió Europea en el marc de la convocatòria Cooperation partnerships in higher education.

El coordinador del projecte és la Gheorghe Asachi Technical University de Iasi, a Romania, i compta amb la participació, com a socis, de la UPC i l’AEI Tèxtils ; la Universitat West Attica (UNIWA) i CRE.THI.DEV de Grècia; CIAPE d’Itàlia; la Universitat de Borås de Suècia i l’empresa Titera d’Eslovènia.

La iniciativa, que té una durada de 30 mesos i un pressupost de 398.175 euros, busca dotar de resiliència, versatilitat i innovació el sector tèxtil europeu abordant els buits existents entre l’àmbit acadèmic i la indústria.

Així, segons expliquen els impulsors, Hacktex crearà noves oportunitats per al sector tèxtil connectant-lo amb altres indústries. Aquests objectius s’abordaran mitjançant el disseny i la prova de noves eines metodològiques educatives a les institucions d’educació superior involucrades en el projecte, així com amb la investigació sobre tèxtils intel·ligents i les seves aplicacions.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top