Publicitat
Diners

Carrefour busca a Terrassa treballadors per als seus supermercats

L’Ajuntament col·labora amb l’empresa en el procés de selecció de 1.300 persones per a la temporada d’estiu als establiments de la comarca

Les instal·lacions de Foment de Terrassa (carretera de Martorell, 95) acolliran els propers dies 26 i 27 de maig una Fira d’Ocupacions organitzada per l’empresa Carrefour en col·laboració amb l’Ajuntament de Terrassa. Aquestes dues jornades serviran per a la selecció de 1.300 persones del Vallès Occidental per treballar als supermercats de la cadena repartits per tota la comarca.

Del total de contractacions, es preveu que 350 siguin de persones de Terrassa. En aquesta línia, els serveis municipals d’Ocupació i Serveis Socials han establert diferents canals de coordinació interns, per tal que persones que tinguin relació amb els Serveis Socials municipals puguin ser derivats a la Fira d’Ocupacions de Carrefour, en funció dels perfils demandats. “Aquesta Fira d’Ocupacions és una gran notícia per Terrassa i per a la nostra comarca, perquè donarà l’oportunitat a moltes persones de reincorporar-se al mercat laboral, després d’una pandèmia que ha deixat moltes famílies en una situació de precarietat”, ha valorat el tinent d’alcalde de Drets Socials, Noel Duque, que, a més, ha destacat “la col·laboració dels Serveis Socials en aquest procés de selecció”.

L’objectiu de Carrefour és contractar persones de diferents perfils professionals per incorporar-se de forma immediata i cobrir la temporada d’estiu, amb possibilitats de continuïtat un cop passat aquest període estacional. El contracte que s’oferirà serà de 3 mesos amb jornades que poden ser d’entre 18 i 30 hores setmanals. D’entre els requisits mínims, es demana la graduació en Educació Secundària Obligatòria, domini lingüístic del castellà i del català, motivació per l’ocupació i disponibilitat per assistir a la fira, així com d’incorporació immediata. L’oferta no exclou ningú per la seva edat, de manera que totes les persones en edat de treballar poden optar-hi. Els diferents llocs ofertats són per a caixa, reposició, frescos, manteniment i responsable comercial.

Per a la tinenta d’alcalde de Promoció econòmica i Projecció de la Ciutat, Núria Marín, “aquesta Fira és una mostra més de com la col·laboració público-privada entre empreses i administracions és una eina eficaç per a la dinamització del mercat laboral, que contribueix a la reactivació econòmica de la ciutat després de la situació provocada per la pandèmia”.

Foment de Terrassa s’encarregarà de fer una selecció prèvia dels candidats a participar a la Fira d’Ocupació, en coordinació amb els Serveis Socials municipals. Per fer-ho, es farà servir a les persones en itinerari de les diferents bases de dades de l’Ajuntament, com Serveis Socials, Foment o Joventut. A més, també es farà una cerca proactiva de candidatures per mitjà de la pàgina web de Foment, amb el que les persones que vulguin participar a la Fira poden inscriure’s a les diferents ofertes publicades al lloc web https://terrassaocupacio.cat/ca/ofertes (codis de les ofertes 5114, 5117, 5118, 5119, 5120, 5124 i 5125). Posteriorment, tècnics municipals realitzaran entrevistes telefòniques prèvies per determinar que es compleixen requisits mínims i el grau de motivació per treballar i participar a la fira. En tot cas, serà Carrefour qui decideix finalment qui participa a la fira i quines seran les persones contractades.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Carrefour busca a Terrassa treballadors per als seus supermercats
To Top