Publicitat
Diners

Xavier Panés serà el nou president de la Cecot

La del conseller delegat de Tecmesy Ibérica és la única candidatura presentada per agafar el relleu a Antoni Abad

/ ACN

L’empresari del sector metal·lúrgic Xavier Panés i Sancho, conseller delegat de Tecmesy Ibérica, serà el nou president de la Cecot. La seva ha estat la única candidatura presentada en el procés per rellevar Antoni Abad, que va fer públic fa unes setmanes que no optaria a la reelecció després de 17 anys en el càrrec.

Nascut a Terrassa l’any 1964, Panés és llicenciat en Ciències Econòmiques per la UB i MBA per Esade, especialitzat en economia de les empreses financeres i actuarials. És empresari del sector metal·lúrgic i es dedica, principalment, a les activitats de fabricació i distribució.

Fa diversos anys que Panés està vinculat a la Cecot. Actualment és president del Club Cecot Financer & Fiscal i membre del comitè executiu de la patronal.

L’organització multisectorial ha tancat aquest divendres a les 15 hores el període de presentació de candidatures a la presidència, iniciat el passat 26 de maig.  Només podien optar-hi els membres de l’assemblea de l’entitat, que estiguessin associats a la mateixa i que comptessin amb l’aval mínim d’un 25% de suports de l’assemblea de la Cecot.

La de Xavier Panés ha estat la única candidatura presentada. La seva proposta compta amb els avals originals d’un 77,8% de l’assemblea de la patronal.

El proper dilluns es reunirà la Junta Electoral conformada per tres membres de la junta directiva de l’enitat que seran els encarregats de recepcionar la candidatura i comprovar i validar la documentació presentada fins al 21 de juny. Posteriorment, s’obrirà un període d’al·legacions entre el 22 i el 27 de juny fins arribar al procés de votació durant l’Assemblea Extraordinària Electoral del 29 de juny i culminar-lo amb la ratificació final per part de l’Assemblea General de la Cecot.

Si no hi ha sorpreses d’última hora, Panés es convertirà en president de la Cecot el proper 29 de juny.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top