Publicitat
Diners

Hannun tanca la primera jornada a BME Growth amb una alça de l’11,88%

L’empresa de mobles ha celebrat el toc de campana aquest dimecres a la Borsa de Barcelona

Joan Álvarez i Maurici Badia, conseller delegat i fundador de Hannun respectivament / BME Growth

La companyia terrassenca de mobles i decoració sostenible Hannun ha tancat aquest dimecres la seva primera jornada de cotització en el BME Growth amb una alça de les seves accions de l’11,88 %.

Hannun és la sisena empresa que s’incorpora a la Borsa de les pimes en 2022 i ha debutat en el parquet amb un valor per títol d’1,01 euros, la qual cosa implicava una valoració total inicial de 31,6 milions d’euros, si bé al tancament de la jornada borsària els seus títols valien 1,13 euros, la qual cosa ha elevat la seva capitalització borsària fins als 35,3 milions d’euros.

El toc de tampana, que s’ha celebrat en la Borsa de Barcelona, ha estat a càrrec Joan Álvarez i Maurici Badia, conseller delegat i fundador de la companyia respectivament, i ha comptat amb la presència d’Eduardo Ansaldo, president de la Borsa de Barcelona, i Jesús González Nieto-Márquez, director gerent de BME Growth.

Assessorada per Andbank i GVC Gaesco, que han actuat com a bancs col·locadors, Hannun ha sortit a borsa després de dur a terme una ampliació de capital per import de 8 milions d’euros. L’empresa es dedica a dissenyar i produir baix demanda mobiliari d’origen sostenible, i busca amb aquesta sortida a borsa captar nous recursos per apuntalar el seu creixement.

Hannun: mobles sostenibles que triomfen arreu d’Europa

La companyia té presència en 20 països, encara que obté el 50 % dels seus ingressos a Espanya. També són compradors importants per Hannun països com França (20 % dels ingressos) o Alemanya (15 %).

Encara que la companyia no ha fet estimacions per a aquest any d’ingressos ni de resultat net, Álvarez ha destacat que Hannun, que treballa amb una seixantena de taller artesans, porta diversos anys duplicant vendes.

“Estem molt contents de donar la benvinguda a Hannun, la segona companyia que se suma a BME Growth en les últimes 48 hores. Això dona bon compte del dinamisme que està mostrant al Borsa de les pimes, que des d’avui comptarà amb una companyia de referència de mobles ecològics i venda en línia com és Hannun, a la qual desitgem el major dels èxits”, ha assenyalat Jesús González Nieto-Márquez.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top