Publicitat
Diners

Mercadona obre un nou supermercat a l’avinguda de Jaume I de Terrassa

L’avinguda de Jaume I de Terrassa compta des d’aquest dilluns amb un nou supermercat. L’empresa valenciana de distribució d’aliments Mercadona hi ha obert una nova botiga que compta amb una superfície de 1.800 metres quadrats i suposa, com havia avançat Diari de Terrassa, el tancament de les botigues que la companyia tenia fins ara a la carretera de Montcada (a les torres del Segle XXI) i a la carretera de Castellar, els treballadors de les quals s’han reubicat en la resta de botigues del municipi, 71 d’ells a la de l’avinguda de Jaume I.

L’establiment compta amb un disseny totalment renovat respecte al model de botiga anterior, amb nous colors i materials, tant a la façana exterior d’accés com en la distribució de les diferents seccions. A més, aposta per “espais amplis i diàfans, que faciliten l’entrada de llum natural, i colors càlids en la delimitació dels diferents ambients”, explica l’empresa.

Situat al número 91  de l’avinguda de Jaume I, el nou supermercat ha suposat una inversió de 5,1 milions d’euros per part de Mercadona i està ubicat en un edifici que històricament havia albergat les instal·lacions d’un concessionari de vehicles de la popular marca Renault.

La companyia destaca en comunicat que la nova botiga disposa de xarcuteria amb pernil al tall i envasat, una góndola central a la perfumeria per a la cosmètica especialitzada, un servei de suc de taronja acabat d’esprémer, especialitats de sushi, una nova secció de forn amb màquina per tallar el pa i pastisseria refrigerada, i una nova exposició a la peixateria per als productes de conquilla, entre altres. Així mateix, incorpora la nova secció “A punt per Menjar”, que ofereix un total de 35 plats preparats per emportar.

L’establiment obre amb el nou model de botiga eficient que l’empresa està implantant a tota la cadena. Segons indica Mercadona en un comunicat, s’han pres mesures que permeten reduir fins a un 40 % el consum energètic respecte al model de botiga convencional, com ara la millora de l’aïllament tèrmic i acústic amb l’optimització dels materials i el gruix de les parets i els sostres, i nous congeladors horitzontals més eficients energèticament i respectuosos amb el medi ambient. A més, la botiga disposa d’un sistema d’il·luminació LED automatitzat que es regula segons les zones i els moments del dia per a una gestió energètica molt més eficient.

Dels 37 supermercats que Mercadona té a la comarca del Vallès Occidental, amb aquesta obertura ja són 20 els centres que tenen implantat el nou model.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top