Publicitat
Diners

Celsa nomena un vicepresident i amplia les funcions del director d’operacions

El grup siderúrgic vallesà reestructura la seva direcció

El grup siderúrgic Celsa, amb seu a Castellbisbal, reordena la seva direcció. La companyia vallesana ha creat el càrrec de vicepresident, que ocuparà Francesc Mesegué, fins ara director d’operacions. Al mateix temps, amplia les funcions del nou director d’operacions, Luis Sanz, que fins avui exercia de director comercial i de màrqueting.

El nou director d’operacions formarà part del comitè executiu i reportarà directament al president i conseller delegat del grup, Francesc Rubiralta. D’ell dependran directament els directors de les diferents unitats de negoci, inclosos els directors d’Espanya, Celsa Nordic, Celsa UK, Celsa Poland i Celsa France, a més d’altres posicions com les direccions comercials i de màrqueting, processos industrials, circularitat, compres generals i cadena de subministrament, entre altres.

El vicepresident també formarà part del comitè executiu i reportarà de forma directa a Francesc Rubiralta.

La reestructuració arriba després que el president i conseller delegat del grup fos escollit la setmana passada com a president de la patronal europea de les empreses siderúrgiques (Eurofer). En un comunicat, la companyia vallesana assenyala que vol aprofitar el nomenament de Rubiralta per “incrementar la participació i capacitat d’influència” en les organitzacions internacionals, fet que assegura que requereix una estructura “més professionalitzada”.

L’empresa destaca que amb aquests canvis podrà respondre amb “major flexibilitat i agilitat” a l’entorn macroeconòmic “canviant” i assegura que aquesta reorganització “concorda amb els models més innovadors implantats als mercats més evolucionats del sector, com els Estats Units”.

Tot plegat s’emmarca en el pla estratègic 2021 – 2028 de Celsa, que té en marxa la negociació amb els creditors per reestructurar el seu deute.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top