Publicitat
Diners

Circutor s’alia amb Intilion per oferir nous sistemes per acumular l’energia

L’empresa de Viladecavalls i l’alemanya han dissenyat noves solucions de gestió vinculades a la generació fotovoltaica i la recàrrega de vehicles

André Haubrock, director general d’Intilion, i Joan Comellas, del grup Circutor

Un dels reptes als quals s’enfronta actualment la generació d’energia amb fonts renovables és precisament l’emmagatzematge d’aquesta energia. Circutor, empresa vallesana especialista en eficiència energètica i qualitat de la xarxa elèctrica, i Intilion, proveïdor de solucions d’emmagatzematge d’energia estacionari i mòbil, s’han unit per a posar a la disposició dels seus clients solucions d’acumulació d’energia que optimitzen els projectes de producció d’energia solar.

L’empresa amb seu a Viladecavalls i la companyia alemanya han dissenyat dues categories de producte per oferir als mercats ibèric i francès solucions d’acumulació orientades a projectes industrials, i vinculats principalment, a la gestió de la demanda, la generació fotovoltaica i la recàrrega de vehicle elèctric.

Es tracta de sistemes d’acumulació, uns per a ús exterior i els altres, per a interior, que permeten optimitzar els projectes de producció d’energia solar, desplaçant l’ús de l’energia autoproduïda a les franges horàries de major valor i oferint la potència addicional necessària en moments de màxima demanda. “D’aquesta manera, s’eviten penalitzacions per excés de potència”, destaquen des de Circutor.

Un dels models ofereix la potència necessària per a l’operació eficaç de punts de recàrrega ràpida per a vehicles elèctrics en llocs amb connexions de xarxa febles i baixa disponibilitat d’energia, mentre que l’altre està pensat per a la seva instal·lació en edificis industrials i comercials, per a alliberar l’energia emmagatzemada en moments de major demanda d’energia. Ambdues categories de producte seran presentades al fòrum d’energies renovables Energaïa aquest dimecres i dijous a Montpelier.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top