Publicitat
Diners

L’holandesa Action aterra a Terrassa

La firma de descomptes en productes no alimentaris obre una botiga a l’avinguda de Jaume I

La cadena holandesa Action, especialitzada en descomptes en productes de neteja, cura personal i decoració, arriba a Terrassa. L’empresa obrirà el pròxim 21 de gener la seva primer botiga a la ciutat. Estarà ubicada a l’avinguda de Jaume I, 5-7 i hi treballaran 29 persones.

D’aquesta manera, la firma continua la seva expansió a l’estat espanyol. De fet, el nou establiment serà el sisè que obre la companyia a tot l’estat, des de la seva arribada a Espanya l’any passat, i suposarà la primera obertura d’Action d’aquest 2023.

La nova botiga té una superfície d’uns 1.000 metres quadrats i disposa, segons destaquen fonts de la companyia, d’un ampli aparcament per a clients. Obrirà de les 9 a les 21 hores de dilluns a dissabte i a l’estiu ampliarà l’horari fins a les 22 hores.

L’establiment comptarà sempre amb un assortit canviant de 6.000 productes “al preu més baix possible” i centrats en 14 categories que inclouen joguines, productes per a la llar, jardineria, bricolatge i treballs manuals, entre altres, “amb 150 productes nous en les estanteries cada setmana”.

“Estem encantats de començar aquest any ampliant la nostra presència a Espanya. El 2023 esperem quadruplicar la nostra mida i superar els 620 treballadors”, assenyala Bart Raeymaekers, director regional d’Action i responsable de les operacions a Espanya.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
L’holandesa Action aterra a Terrassa
To Top