Publicitat
Diners

El Gremi de Transports i Logística de Catalunya s’adhereix a HelpEmpresa

El president de la Cecot, Xavier Panés; el president del gremi, Antonio Martínez, i el secretari general de la patronal, Oriol Alba

El servei HelpEmpresa, posat en marxa per la Cecot a finals del 2021 per ajudar les empreses que es troben en situacions econòmiques complicades, continua creixent. La iniciativa de la patronal amb seu a Terrassa acaba d’incorporar a la seva xarxa de col·laboradors el Gremi de Transports i Logística de Catalunya, vinculat a la mateixa organització empresarial.

Antonio Martínez, president del gremi, i Oriol Alba, secretari general de la Cecot, han signat el conveni d’adhesió del Gremi de Transports i Logística de Catalunya a HelpEmpresa.

Segons expliquen des d’ambdues parts, la voluntat de l’acord de col·laboració és acostar HelpEmpresa als associats que aquest gremi representa amb l’objectiu de fer més resilients i forts els negocis del sector.

El servei de la Cecot ha atès a més de 550 empreses aquest últim any. La iniciativa, que compta amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i està cofinançada públicament, es basa en la metodologia europea Early Warning Europe. El servei es dirigeix a empresaris de micro, petites i mitjanes empreses catalanes de fins a un màxim de 250 treballadors, a qui se’ls ofereix, de manera gratuïta, un diagnòstic integral de l’empresa i assessorament especialitzat en diverses àrees empresarials, tals com la financera, les vendes, els processos, l’estratègia i model de negoci, el màrqueting, la digitalització o la internacionalització.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top