Publicitat
Terrassa

Retencions a la C-58

Segons informa el Servei Català de Trànsit, aquest matí es registren retencions a diversos punts de la C-58. En sentit sud, és a dir, direcció Barcelona, la circulació és lenta del quilòmetre 11 al 15,5, a Sant Quirze del Vallès. En sentit nord, hi ha retencions del quilòmetre 7 al 4, a Ripollet, cap a Sabadell i l’enllaç amb l’AP-7.

Pel que fa a la resta de vies que passen per la nostra comarca, a la B-30 sentit sud, el trànsit és dens del quilòmetre 10 a l’11,5, a Barberà del Vallès, direcció Sant Cugat el Vallès i l’enllaç amb la C-58. A l’AP-7 sentit nord, hi ha retencions del quilòmetre 146 al 148, a Barberà del Vallès, cap a Girona.

Els trens de la línia del Vallès dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) circulen amb normalitat, i els de les línies R4 i R12 de Rodalies, també, segons comuniquen ambdós operadors.

Quant als autobusos urbans de Terrassa, les parades Concili Egarenc, Segle XX i Arxiu Comarcal de l’L9 queden anul·lades degut a un tall per obres al carrer de Navas de Tolosa, fins al 15 de juliol. Els autobusos urbans d’aquesta línia es desviaran pels carrers del Pare Font i de Sant Sebastià. Així, Tmesa recomana dirigir-se als pals provisionals situats al carrer del Pare Font, al carrer de Sant Sebastià o al carrer del Tren de Baix.

TGO informa de normalitat en el seu servei, a excepció d’Olesa, on hi haurà alteracions avui al matí a les línies M1, M2 i M4. Les línies d’autobús exprés entre Terrassa i Barcelona e2.1 i e2.2 de Moventis també funcionen segons l’horari previst.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top