Publicitat
Terrassa

Trànsit dens a diversos punts i alteracions a FGC

Segons informa el Servei Català de Trànsit, aquest matí es registren retencions a la C-58 sentit sud, del quilòmetre 2 al 7,5, a Montcada i Reixac, i del 9 al 14, a Sant Quirze del Vallès, cap a Barcelona.

Pel que fa a la resta de vies que passen per la nostra comarca, a la B-10 sentit sud, el trànsit és dens del quilòmetre 8 al 5, a Montcada i Reixac, cap al Nus Llobregat.

A la B-30 sentit nord, hi ha retencions del quilòmetre 10 al 6, a Cerdanyola del Vallès, cap a Girona. A l’AP-7 sentit nord també n’hi ha del quilòmetre 147 al 153, a Sant Cugat del Vallès, cap a Girona.

Respecte a la línia del Vallès dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), els trens de les línies S1 i S2 efectuen parada a totes les estacions. La línia L6 està suprimida a causa d’una avaria d’instal·lacions de Sarrià.

Per la seva banda, els trens de les línies R4 i R12 de Rodalies funcionen amb normalitat.

Quant als autobusos urbans de Terrassa, les parades Concili Egarenc, Segle XX i Arxiu Comarcal de l’L9 queden anul·lades degut a un tall per obres al carrer de Navas de Tolosa, fins al 15 de juliol. Els autobusos urbans d’aquesta línia es desviaran pels carrers del Pare Font i de Sant Sebastià. Així, Tmesa recomana dirigir-se als pals provisionals situats al carrer del Pare Font, al carrer de Sant Sebastià o al carrer del Tren de Baix.

TGO informa de normalitat en el seu servei. Les línies d’autobús exprés entre Terrassa i Barcelona e2.1 i e2.2 de Moventis també funcionen segons l’horari previst.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top