Publicitat
Terrassa

La mascareta deixarà de ser obligatòria en exteriors el dia 26

Sánchez ha convocat per dijous un consell de ministres extraordinari per aprovar-ho

El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, ha anunciat aquest divendres que dijous que ve hi haurà un Consell de Ministres extraordinari en el qual es decidirà que ja no sigui obligatori l’ús de la mascareta a l’exterior a causa de la pandèmia de coronavirus. Sánchez ha explicat que l’obligatorietat decaurà el dissabte 26 de juny.

El president del Govern ha fet aquest anunci a l’inici de la seva intervenció en la clausura de la XXVI reunió del Cercle d’Economia que se celebra a Barcelona, i ho ha emmarcat en el seguit de circumstàncies que, segons ell, demostren la millora de la situació pandèmica a Espanya.

Publicitat
To Top