Publicitat
Terrassa

Paritat, diversitat i cultura a l’Espai Vapor

Els concerts al ZEM Canjofresa ofereixen representació a la música forana i en petit comitè

Concert de Vera Fauna a l'Espai Vapor
Publicitat

L’Espai Vapor es reivindica com l’escenari de concerts alternatius, que transporta als seus espectadors a un clímax d’energia i propostes musicals variades amb grups d’indie rock, com Hinds, noise rock, com Anabel Lee i post punk, com Triángulo Amor Bizarro, atractiva proposta prevista per aquest dissabte a la una de la matinada.

Entre els tres escenaris on se situen els concerts d’aquesta Festa Major; l’Estadi Olímpic, l’Escola el Vallès i l’Espai Vapor; aquest últim es classifica com l’indret amb més representació de grups forans i petits, per tal de donar-los visibilitat. Reivindicar la cultura i donar-la a conèixer a tots els terrassencs i terrassenques és essencial per Toni Ramon, organitzador dels concerts en aquest espai: “Volem normalitzar la paritat i la diversitat en la cultura i en totes les esferes, i per això hem inclòs grups molts diferents, per oferir més representació”.

El rang d’edat dels assistents varia depenent del concert, però tots tenen en comú la seva passió per la música alternativa. “El nostre públic és inquiet, li agrada descobrir grups nous i és un consumidor actiu de cultura i sobretot de l’escena indie”, ha comentat l’organitzador. Així ho ha confirmat la Raquel, barcelonina que ha vingut avui dissabte per viure la Festa Major de Terrassa amb els concerts de l’Espai Vapor: “He vingut expressament per veure Vera Fauna, que està complint amb totes les meves expectatives, i després Triángulo Amor Bizarro”.

La primera nit de Festa Major, l’Espai Vapor va anar escalant l’expectació amb el pas de Chaqueta de Chándal, Yawners, Hinds i El columpio asesino, grup estrella de divendres a la nit que va acollir terrassencs i terrassenques afamats d’una música que combina rock, pop rock, punk i música electrònica, i que s’havia presentat com a cap de cartell de l’Espai Vapor de la Festa Major d’aquest 2021.

Publicitat

Aquest dissabte l’espai ha donat a les 20:30 hores l’entrada amb Vera Fauna, grup de pop intimista que ha començat a escalfar l’ambient i atraure els terrassencs dels voltants del ZEM Canjofresa, indret on tenen lloc els concerts de l’Espai Vapor. La majoria dels assistents gaudien del concert asseguts i demanant alternadament begudes a les paradetes, però alguns s’esperaven més ambient: “M’esperava més gent perquè s’havien esgotat les entrades, i tot i que han tornat a obrir per vendre’n més, han sobrat llocs”, ha afirmat la Lídia.

La Noemí, però, que es trobava servint begudes en una de les paradetes, creu que més tard l’Espai Vapor s’omplirà: “Avui hem començat millor que ahir, i probablement més tard s’animarà amb Triángulo Amor Bizarro. Gaudeixo molt d’estar aquí, amb els concerts en directe i l’ambient”. Triángulo Amor Bizarro, però, serà l’últim grup d’aquest dissabte a la nit: primer tocaran en directe Uniforms i Anabel Lee.

L’Espai Vapor compta amb un punt lila en cas de necessitat, i demà diumenge oferirà una variada oferta de grups locals que també estan dins de l’escena independent de la música indie i que són tots de la ciutat, com Bounties, de pop gamberro, Yudi Saint X i Galgo Lento.

Publicitat
Paritat, diversitat i cultura a l’Espai Vapor
To Top