Publicitat
Terrassa

Acord entre Ajuntament i Parc Vallès per millorar la seguretat viària

Parc Vallès

A partir d’ara, els vehicles que cometin infraccions en aquest espai seran denunciats i podran ser retirats per Egarvia, si es considera necessari

A partir d’ara, els vehicles que cometin infraccions en aquest espai seran denunciats i podran ser retirats per Egarvia, si es considera necessari

L’Ajuntament de Terrassa i Parc Vallès han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de cooperar en matèria de trànsit, circulació, mobilitat, estacionament i seguretat viària en l’estacionament privat d’accés públic sense barreres del centre comercial d’oci . La signatura permet que en cas d’infraccions de trànsit que es duguin a terme en aquest recinte privat, es puguin activar els serveis de la Policia Municipal per tal de formular les denúncies pertinents per les infraccions comeses contra el que disposa l’Ordenança de Mobilitat i la resta de normatives aplicables, així com que es pugui procedir, en cas necessari, a la retirada del vehicle per part d’Egarvia.

“Amb aquest acord fem un pas endavant per tal de garantir el compliment de la normativa i la seguretat dels usuaris”, ha destacat la primera tinenta d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Lluïsa Melgares; que ha explicat que la voluntat de l’Ajuntament és estendre aquest conveni a la resta d’empreses titulars de vies i aparcaments privats d’ús públic per tal de poder coordinar l’actuació d’ambdues parts pel que fa a la regulació del trànsit.

Per a la regidora d’Accessibilitat, Salut, Capacitats diverses i Gent Gran, Mònica Polo, la signatura del conveni “dona resposta a un dels problemes que des de l’oficina per a la promoció de l’accessibilitat ens preocupava, com és l’ús incívic per part d’alguns conductors de les places reservades per a persones amb discapacitat i mobilitat reduïda, fet que els suposa un gran perjudici, en dificultar-los l’accés al seu destí”.

En aquest sentit, Polo ha recordat que a principis d’octubre l’Ajuntament va iniciar la campanya de sensibilització “Posa’t al meu lloc, no aparquis al meu lloc”, per promoure el bon ús d’aquestes tipus de les places d’aparcament reservades per a
persones amb discapacitat o mobilitat reduïda.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top