Publicitat
Terrassa

Cicle d’actes contra les violències masclistes

L’alumnat serà un dels principals destinataris del programa

Concentració de dones contra la violència a Terrassa / NEBRIDI ARÓZTEGUI

L’alumnat és un dels principals destinataris de la campanya #Niunamés, organitzada per l’Ajuntament de Terrassa, la Comissió 8 de Març i altres entitats i grups de dones. El programa inclou concentracions, la constitució de la Taula contra les Violències Masclistes i tallers.

La regidora de Polítiques de Gènere, Núria Marín, ha presentat avui la campanya, concebuda per commemorar el Dia Internacional contra les Violències Masclistes, que se celebra el 25 de novembre. Enguany es commemorarà a Terrassa de manera especial. La iniciativa “se centra en les noves formes de violències que es recullen i reconeixen a la llei 17/2020, de 22 de desembre, de modificació de la Llei 5/2008, del dret de les dones a eradicar la violència masclista”, indica el Consistori.

Divendres vinent es farà una formació per a professionals sobre les violències en entorns digitals i dissabte 13 de novembre, una xerrada sobre “dones sordes i violències masclistes”. El programa continuarà dilluns 15 de novembre amb un cinefòrum i dijous, amb una nova xerrada.

Una mostra de llibres temàtics, una xerrada sobre el suport necessari per denunciar, un concert, obres de teatre, murals, una taula rodona, un seminari sobre l’atenció policial a les víctimes i un parell de tallers sobre ciberseguretat completaran un cicle que inclourà tallers específics adreçats a l’alumnat d’educació primària, secundària, batxillerat, cicles formatius i altres.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Cicle d’actes contra les violències masclistes
To Top