Publicitat
Terrassa

El certificat Covid es reactivarà a partir de divendres

Tornarà a ser obligatori en restaurants, residències i gimnasos

/ Nebridi Aróztegui

El Govern català reactivarà el requisit del certificat Covid en bars, restaurants, residències i gimnasos a Catalunya a partir d’aquest proper divendres, 3 de desembre, després de veure’s forçat divendres passat a posposar la seva obligatorietat pel col·lapse del sistema informàtic de La Meva Salut.

Així ho ha anunciat aquest dilluns a la tarda el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, després de la reunió de la comissió delegada de la Covid-19. En els últims dies hi ha hagut un ritme d’unes 400.000 descàrregues al dia i només durant l’última setmana s’han generat prop d’1,5 milions de certificats, segons dades del Departament de Salut.

Tot i això, el conseller ha explicat que donen uns quants dies més de marge a la gent per descarregar-se el certificat digital Covid abans que sigui exigible a la restauració en interiors, als centres esportius i les residències de gent gran.

Tres passos fàcils per descarregar el Certificat Covid i entrar a restaurants

Publicitat
To Top