Publicitat
Terrassa

FGC restableix el servei de trens entre les estacions de Terrassa, i entre Les Fonts i Pl. Catalunya

Al tram entre Terrassa Rambla i Les Fonts es manté el servei alternatiu per carretera

Imatge de l'esllavissada a les vies de Terrassa Rambla / Lluís Clotet

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha restablert des de l’inici del servei d’aquest dissabte l’oferta ferroviària entre les estacions de Les Fonts i Sant Cugat i entre les estacions de Terrassa, que divendres es va haver de tallar a causa de l’esllavissada produïda a la sortida del túnel de l’estació de Terrassa Rambla i que va afectar les dues vies i també la catenària. El servei ferroviari va quedar afectat des de les 16.30 hores de la tarda de divendres entre Sant Cugat i Terrassa Nacions Unides i Ferrocarrils va oferir servei alternatiu per carretera en aquest tram.

Per tant, aquest dissabte la línia S1 des de Pl. Catalunya fins a Les Fonts funciona amb normalitat i amb els horaris habituals de cap de setmana. També està restablert el servei ferroviari entre les estacions de Terrassa Rambla i Terrassa Nacions Unides. Pel que fa al tram entre Terrassa Rambla i Les Fonts, on hi va haver el despreniment, resta tancat i s’ofereix servei alternatiu per carretera.

Ferrocarrils està netejant la zona afectada per l’esllavissada i ara les actuacions se centren en avaluar l’estat del terreny, en col·laboració amb l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, conèixer les causes del despreniment i realitzar les tasques necessàries per poder tornar a oferir el servei ferroviari integral al més aviat possible.

Segons ha explicat l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, es preveu que els treballs de reparació finalitzin entre el pròxim dijous i divendres.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
FGC restableix el servei de trens entre les estacions de Terrassa, i entre Les Fonts i Pl. Catalunya
To Top