Publicitat
Terrassa

Operació de vertígen després de l’ensorrament

El trànsit ferroviari es reanuda en menys de 68 hores

Un dels primers trens de la reanudació del servei / NEBRIDI ARÓZTEGUI

Divendres, en els minuts posteriors a l’esfondrament, veient les tones de runes, veient el mur de contenció a sobre de les vies i la catenària, semblava impossible que el funcionament del servei de trens de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) es restablís en menys d’una setmana, com a mínim. Però una operació urgent i intensa de desenrunament, primer, i de consolidació del talús, després, va permetre reanudar el servei ahir al matí, menys de tres dies després de l’esllavissada que va sepultar les dues vies al costat del túnel de la rambleta del Pare Alegre. Ja hi ha trens de Ferrocarrils de nou en el trajecte sencer Terrassa-Barcelona.

“Atenció! Avancem el restabliment total del servei de trens a la línia S1 de Ferrocarrils, que estava previst a les 13 hores.” A les 11.36, FGC anunciava en un missatge en una xarxa social que els trens ja circulaven entre les estacions de les Fonts i Terrassa Rambla amb l’horari habitual de dia festiu.

L’esfondrament sobtat del mur-pantalla va arrossegar la xarxa de la catenària, fet que va provocar petites explosions, apagades i la interrupció del servei a uns quants quilòmetres del lloc de l’esllavissada. Fins a Sant Cugat del Vallès va arribar la irradiació. Desenes de passatgers van ser evacuats a l’estació de metro Terrassa Vallparadís Universitat, on es van viure escenes d’esglai no massa diferents de les experimentades pels viatgers que es trobaven en un comboi a punt d’arribar a la rambleta del Pare Alegre quan van sentir el baluern i van veure el mur caigut. La tragèdia es va evitar per molt poc. El tren va circular lentament marxa enrere cap a les Fonts.

Els bombers van establir un perímetre de vigilància als voltants de l’enorme forat deixat pel mur i les tones de terra. Mentre Tmesa oferia busos de trajecte intern, FGC va habilitar un servei de bus alternatiu entre Sant Cugat del Vallès i Terrassa Nacions Unides. Amb unitats de bombers vigilant, tècnics d’FGC van treballar durant la nit de divendres a dissabte per solucionar els problemes de la catenària. Dissabte ja es va restablir el servei ferroviari entre plaça de Catalunya de Barcelona i les Fonts, i també entre les estacions de metro de Terrassa. Només quedava per obrir el tram entre les Fonts i Terrassa Rambla.Ahir va tornar a ser operatiu.

Entre aquestes dues imatges van passar 67 hores

Uns 1.500 metres cúbics

El col·lapse del mur va arrossegar uns 1.500 metres cúbics de terra. Brigades d’operaris amb maquinària pesada van treballar-hi dissabte i diumenge per enretirar la terra i el mur. Era una tasca que, segons Ferrocarrils, requeria “molta precisió per evitar malmetre tots els cables de connexió”. El talús que havia quedat al descobert va ser protegit amb malla. Aquesta serà una mesura provisional de contenció per poder reobrir el servei de manera òptima. FGC també ha dut a terme una primera actuació integral als murs adjacents, alliberant-los de càrrega, i els monitoritzarà per avaluar en tot moment el seu estat. Bombers i altres serveis tècnics ja van revisar aquests murs el mateix divendres.

Ara, un cop estabilitzada la infraestructura, s’ha d’escometre la reconstrucció del tram. Ferrocarrils de la Generalitat treballa, juntament amb l’Ajuntament de Terrassa, en la solució definitiva, “que consistirà a fer un nou mur de 20 metres de llarg i 8 metres d’alt i reforçar els murs adjacents”. Aquests treballs tindran una durada mínima de sis setmanes. S’afrontaran, doncs, mentre la línia de trànsit ferroviari es manté en funcionament.

Dos operaris repassen les vies / NEBRIDI ARÓZTEGUI

Informe

Les causes de l’ensorrament encara es desconeixen. Segons les primeres hipòtesis que es tenien en compte minuts després de l’esllavissada, les filtracions d’aigua podrien haver-hi tingut a veure, com va apuntar Lluïsa Melgares, tinenta d’alcalde de Territori, en el lloc dels fets.

L’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya està treballant amb Ferrocarrils de la Generalitat per ultimar un informe després d’estudiar el material, les característiques del subsòl, la forma d’ensorrament i el projecte de construcció del mur caigut. L’informe, diu FGC, “permetrà identificar els factors que van desencadenar la caiguda”.

Talls a la C-58

El primer que van fer els dos agents de la Policia Municipal que es van presentar divendres a la rambleta del Pare Alegre va ser establir un perímetre de seguretat, acordonant els voltants del mur. I l’acordonament va incloure el carril dret de la Rambleta, d’entrada a la ciutat des de l’autopista C-58, per motius de prevenció: es desconeixia si el subsòl més proper al talús ensorrat era segur. No es podia córrer cap risc amb el pas de vehicles pesants i l’entrada es va limitar a un carril. Poc després ja es va procedir al tancament del trànsit a la sortida 21 de la C-58, la Terrassa Centre. I així seguirà, tancada, de moment. Encara no hi ha data de tornada a la normalitat.

Les obres preliminars, les de desenrunament, neteja i sanejament del talús i col·locació de malles protectores, s’han “menjat” tot el carril dret entre el Palau de Justícia i l’hotel Don Cándido. L’Ajuntament recomana utilitzar la sortida 19 (Terrassa Sud per Parc Vallès) i la B-40 per accedir a la zona nord de la ciutat.
Pel que fa a la C-16 (túnels de Vallvidrera), el Consistori recomana la sortida Terrassa Sud-les Fonts (sortida 19) o la B-40. Durant el cap de setmana, tècnics i polítics municipals van celebrar reunions de seguiment dels treballs amb Ferrocarrils. El govern municipal va afirmar ahir que està cercant amb la Generalitat “les millors alternatives”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Operació de vertígen després de l’ensorrament
To Top