Publicitat
Vacunació contra el covid19 covid 19 coronavirus vacuna al Centre Cívic Montserrat Roig
Terrassa

Salut obre la cita prèvia per a la vacunació a infants de 5 a 11 anys

Les injeccions començaran a administrar-se dimecres

El Departament de Salut de la Generalitat ha obert aquest dilluns a les 14 hores les primeres cites a la pàgina web de vacunació perquè nens i nenes de 5 a 11 anys puguin rebre injeccions contra la Covid-19 a partir de dimecres.

Catalunya ha rebut a primera hora d’aquest dilluns les primeres 234.000 vacunes contra la Covid per a nens de 5 a 11 anys facilitades pel Ministeri de Sanitat. La campanya, que comença dimecres, no es durà a terme a les escoles, sinó als centres de vacunació ja habilitats a tota Catalunya per a adults, a més d’alguns ambulatoris i hospitals amb línies pediàtriques.

Els pares poden agafar la cita a la web vacunacovid.catsalut.gencat.cat. N’hi ha prou amb acreditar el parentiu quan arribin al punt de vacunació amb el seu fill o filla. Si els menors van acompanyats d’avis o uns altres familiars, aquests hauran d’emplenar una fulla de consentiment informat.

El grup de 5 a 11 anys a Catalunya el conformen uns 550.000 nens i nenes (uns 9.000 a Terrassa), i Salut estima que acabaria d’administrar totes les dosis (primeres i segones, amb un interval de 8 setmanes) entorn de març. Per a aquest grup no hi ha franges d’edat, de manera que es pot demanar hora i dia indistintament de si el nen té 5 o 10 anys.

Si el menor ha contret el virus, se’l vacunarà amb una única dosi entre la setmana 4 i 8 posterior a la infecció.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Salut obre la cita prèvia per a la vacunació a infants de 5 a 11 anys
To Top