Publicitat
Terrassa

L’Hospital de Terrassa i l’Hospital de Sant Llàtzer restringeixen les visites

La nova normativa entra en vigor el 4 de gener de 2022. Hi ha, però, algunes excepcions

Hospital de Terrassa

La situació sanitària actual, amb l’accelerat increment dels casos de Covid-19 als hospitals de Terrassa, ha fet que aquest dissabte 1 de gener del 2022 el Consorci Sanitari de Terrassa (CST) hagi decidit restringir les visites a l’Hospital de Terrassa i l’Hospital de Sant Llàtzer.

La nova normativa entrarà en vigor a partir del proper dimarts 4 de gener del 2022. El Consorci, però, farà una excepció i deixarà entrar aquelles visites que vagin a veure pacients de pediatria, a la sala de parts i maternitat, a visitar pacients en situació de final de vida i persones amb discapacitat o necessitats especials.

Segons el Consorci Sanitari de Terrassa, aquesta decisió s’ha pres per “garantir la seguretat dels pacients i dels professionals“. Tanmateix, es recorda que l’equip assistencial contactarà de forma individualitzada per assegurar la comunicació amb els familiars. A l’Hospital de Terrassa s’ha habilitat un circuit de recollida i entrega de pertinences dels pacients ingressats a la Planta principal (Planta 1), perquè la família pugui fer arribar aquells elements indispensables per al malalt.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
L’Hospital de Terrassa i l’Hospital de Sant Llàtzer restringeixen les visites
To Top