Publicitat
Terrassa

La nena caiguda al Zara de Terrassa es troba estable i conscient

Segueix en observació a l’Hospital Parc Taulí, de Sabadell

Interior del Zara. L'alçada des de la qual va caure la nena el passat dissabte

Cap a les 19 hores del passat dissabte, una nena de 5 anys es va precipitar des del pis de dalt de l’interior de la botiga de  Zara a Terrassa, a la Rambla d’Egara. L’accident va provocar que tres ambulàncies del Servei d’Emergències de Terrassa, una unitat medicalitzada pediàtrica i dues dotacions de Policia Municipal es desplacessin ràpidament al lloc dels fets, a més de despertar la curiositat d’unes 500-600 persones, que es van arreplegar al voltant del Zara, botiga de roba que va tancar les seves portes arran de l’episodi.

Unes 500-600 persones es van concentrar al voltant del Zara arran de l’accident

Els Serveis d’Emergències de Terrassa van endur-se la nena a l’Hospital Parc Taulí, de Sabadell. En aquells moments, la nena es trobava estable i conscient, tot i la caiguda, i no semblava presentar lesions greus. Ha passat la nit en observació i encara és d’hora per obtenir un diagnòstic clar, però tot apunta a que les lesions són molt menys greus del que podia semblar en un principi, donada l’alçada de la caiguda, presentada a la foto de la portada.

Punt des d’on va caure la nena, a l’interior del Zara de Terrassa

Després de l’accident, la Policia Municipal va regular el trànsit per dispersar l’alta concentració de gent a la Rambla d’Egara i facilitar així sobretot el pas dels autobusos per la zona.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top