Publicitat
Terrassa

Catalunya aixeca les restriccions divendres excepte el tancament de l’oci nocturn

L’executiu no ha decidit encara què farà amb el passaport Covid

El Govern català aixecarà a partir de divendres gairebé la totalitat de les restriccions vigents actualment contra la Covid-19, a excepció del tancament de l’oci nocturn. A més, encara no ha decidit què farà amb el passaport Covid, sobre el que ha de rebre un informe del Comitè Científic Assessor.

Així, s’eliminarà la limitació de 10 persones en les trobades socials i també s’acabaran les limitacions d’aforament i horaris vigents. Aquestes limitacions afectaven ara sectors com la restauració, la cultura, els gimnasos, els parcs d’atraccions, els actes religiosos i les cerimònies civils, entre d’altres. En canvi, l’oci nocturn continuarà tancat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top