Publicitat
Terrassa

Catalunya elimina dilluns els cribratges en els alumnes

Només es mantindran en centres d’educació especial i professorat

/ Nebridi Aróztegui

Catalunya eliminarà a partir de dilluns els cribratges per detectar casos de Covid entre alumnes de les escoles quan hi hagi un positiu a l’aula, estratègia que solament es mantindrà per a centres d’educació especial i professorat, en un moment d’un descens mantingut de la incidència entre els menors d’edat.

Després que dimarts el Govern anunciés que aquest mes de febrer eliminarà les quarantenes a les escoles, la secretària de Salut Pública de la Generalitat, Carmen Cabezas, ha anunciat aquest dimecres que, a partir de dilluns, decaurà també la indicació de fer test d’antígens als alumnes, que s’activa per a tot el grup quan es detecten positius a l’aula.

Cabezas ha expressat que, en un moment en el qual les dades epidemiològiques mostren que la situació “està més controlada”, amb un descens “mantingut” de la incidència fins i tot entre els petits, Salut planteja “eliminar el programa de cribratge a alumnes a partir de dilluns i deixar-ho solament per a educació especial i professorat“.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Catalunya elimina dilluns els cribratges en els alumnes
To Top