Publicitat
Terrassa

Més d’un centenar de persones participen en la jornada per a residents de MútuaTerrassa

La jornada ha recuperat la presencialitat prèvia a la pandèmia però s’ha pogut seguir també telemàticament

El moment de la inauguració de la jornada de portes obertes

Un centenar de graduats i llicenciats que han superat la prova d’accés a la Formació Sanitària Especialitzada han participat aquest dilluns en la jornada de portes obertes per a futurs residents a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT), que també ha comptat amb una destacada participació a nivell telemàtic.

En el transcurs de la jornada, que ha recuperat la presencialitat prèvia a la pandèmia però que s’ha pogut seguir també en línia, els participants han pogut conèixer, de la mà de tutors i residents actuals, les instal·lacions de l’HUMT, així com la dinàmica de treball del centre.

Enguany són 59 les places de Formació Sanitària Especialitzada que s’ofereixen i com a novetat s’ha incorporat l’especialitat de Medicina del Treball.

MútuaTerrassa és referent en Formació Sanitària Especialitzada des del curs acadèmic 1980-1981. L’HUMT és un dels 8 hospitals de major complexitat de Catalunya, és Hospital Universitari per la Universitat de Barcelona (UB) i forma part del Campus de Salut de la Universitat de Barcelona (HUBc) i del Campus Universitari de Salut MútuaTerrassa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Més d’un centenar de persones participen en la jornada per a residents de MútuaTerrassa
To Top