Publicitat
Terrassa

Detingut un segon còmplice del pres de Lledoners fugit a Terrassa

Mossos batuda pres fugat

El jove, de 19 anys, s’ha presentat voluntàriament a la comissaria dels Mossos de Manresa

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dilluns al matí un segon còmplice del pres del centre penitenciari de Lledoners (Bages) que es va escapar el 5 d’abril durant una visita al dentista a Terrassa. El jove, de 19 anys, s’ha presentat amb una advocada a la comissaria dels Mossos de Manresa, que l’han arrestat, a l’espera de fer-lo passar a disposició judicial.

És el segon còmplice de la fuga detingut després que dilluns passat fos arrestat un altre noi al Pont de Vilomara i Rocafort (Bages).

El pres fugat encara no s’ha localitzat i la investigació continua oberta. El pres, que estava en presó preventiva, va fugir aprofitant un trasllat al dentista, a prop de la Rambla Egara de Terrassa, on tenia una visita programada. Per aconseguir la fugida, va comptar amb l’ajuda de diverses persones, que van ruixar amb extintors els agents que el custodiaven mentre caminaven pel carrer i van marxar corrent amb un cotxe que després van abandonar.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top