Publicitat
Terrassa

Es reprèn la circulació de trens de la R4 entre Sabadell Sud i Terrassa Est

Els combois circularan per la via 1 i no pararan a Sabadell centre

L'estació de Renfe de Terrassa Est / Alberto Tallón

Renfe ha reprès la circulació de trens de la R4 entre Sabadell Sud i Terrassa Est després que hagi estat tallada en els dos sentits durant unes hores per fum a l’estació de Sabadell, que ha estat evacuada. Els combois circularan per la via 1 i no pararan a Sabadell centre.

Els Bombers de la Generalitat han identificat que l’origen del fum era l’escalfament dels frens d’un vagó. I, per la seva banda, El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha confirmat que no hi ha hagut cap persona afectada.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top