Publicitat
Terrassa

Cues a l’AP-7, que ja suma 40 quilòmetres de congestió en l’operació sortida de Sant Joan

Un accident a Castellbisbal causa sis quilòmetres de retencions a l’A-2 cap a Lleida

Cues a les diferents carreteres de sortida de la ciutat

Les autovies i autopistes de l’entorn de Barcelona registren a les 14 hores les primeres cues de l’operació sortida del pont llarg de Sant Joan. Oficialment, l’operació comença a les 15 hores, però ja hi ha trànsit molt intens i fins i tot retencions a l’AP-7 al Vallès i Baix Llobregat, entre Granollers i Martorell.

En concret, hi ha uns vint quilòmetres de retencions a Granollers cap a Girona, vuit quilòmetres al Papiol cap a Tarragona i dotze més a Castellví de Rosanes, també cap a Tarragona. A l’A-2 un accident provoca sis quilòmetres de cues a Castellbisbal en sentit Lleida per un carril tallat. També les dues rondes de Barcelona registren circulació intensa, sobretot en sentit Besòs.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top