Publicitat
Terrassa

L’Ajuntament desactiva el pla pel risc d’incendis

El pla de prevenció contra els focs es va activar el dia 14 de juny i ha estat 15 dies actiu

Els Bombers s'han hagut de mantenir especialment actius durant el mes de juny

El risc d’incendis al terme municipal de Terrassa ha disminuit de forma notable. De fet, davant la situació de millora del nivell de risc d’incendi a les diferents zones boscoses de Terrassa, així com la normalització de les temperatures, l’alcalde Jordi Ballart ha pres la determinació de desactivar el pla d’emergència municipal. Des dels serveis d’emergència s’ha aprofitat per agraïr la col·laboració de la ciutadania, especialment per haver tingut cursa del patrimoni forestal. El dia 14 de juny, a Terrassa es va activar el pla contra els incendis, que ha estat actiu un total de quinze dies.

Les temperatures per als properes dies es preveuen lleugerament inferiors a les de les primeres setmanes d’aquest mes de juny. Aquest dimarts, les temperatures han rondat entre els 17 i els 30 graus centígrads. Dimecres s’experimentarà una baixada notable. El mercuri estarà entre els 17 i els 28 graus, mentre que de cara a dijous s’esperen uns 27 de màxima i uns 17 de mínima. No arribarem, per tant, en els darrers dies d’aquest mes de juny als 30 graus.

Terrassa activa la campanya de prevenció d’incendis

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top